Cabinet Plastica Estetică Sibiu

- Îmbunătățirea Frumuseții cu Profesioniști

Cabinetul nostru de chirurgie plastică estetică din Sibiu este dedicat îmbunătățirii frumuseții și încrederii dvs. în sine. Cu o echipă de specialiști cu experiență în domeniul chirurgiei plastice și estetice, oferim servicii care acoperă o gamă largă de proceduri de înfrumusețare și reconstrucție.

Indiferent dacă sunteți interesat de rinoplastie, augmentarea sânilor, liposucție sau oricare altă procedură de îmbunătățire a aspectului, suntem aici pentru a vă ghida și a vă oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. Cu tehnici avansate și abordări personalizate, ne concentrăm pe obținerea rezultatelor dorite într-un mod sigur și eficient.

Punem un accent special pe comunicare și consultații detaliate, astfel încât fiecare pacient să se simtă încrezător în alegerea procedurilor de îmbunătățire. Contactați-ne pentru consultații și să discutăm cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe și să vă recâștigați încrederea în sine.

Chirurgie Plastică Estetică

Chirurgia plastică semnifică orice procedură care presupune reconstrucția sau modificarea aspectului sau formei unei părți a corpului.​

Chirurgia estetică este o chirurgie înalt specializată, care se adresează atât femeilor cât și bărbaților și are că scop ameliorarea aspectului estetic al corpului, această însemnând fie îndepărtarea semnelor de îmbătrânire, fie corectarea unor deficiențe morfologice ale corpului.

Chirurgia plastică are două componente principale: chirurgia plastică reconstructivă, care se referă la refacerea funcției și a aspectului corpului uman după o boală sau un accident și chirurgie estetică (adesea numită „cosmetică”), care este în principal schimbarea aspectului în funcție de dorințele individului.

Investigațiile oferite de specialiștii noștri:

Excizie nev pigmentar
Revizie cicatrice (in functie de lungime)
Excizie lipom
Excizie chist sebaceu
Cura lobului auricular despicat
Excizie chist sinovial
Tenosinovita DE QUERVAIN, stenozanta
Excizie simpla formatiune tumorala(EBC)
Blefaroplastie
Excizie simpla formatiune tumorala (EBC)+plastie(lambou sau PPLD)
Tratamente injectabile diverse (marire volum buze etc)

Medici chirurgie plastică Clinica Saneos:

Dr. Mircea Rotaru
Medic primar Chirurgie generală și Chirurgie plastică

Dr. Sergiu Axinte
Medic primar Chirurgie plastică