Cabinet Cardiologie Sibiu

- Servicii de Cardiologie Profesionale

Cabinetul nostru de cardiologie din Sibiu oferă servicii medicale specializate pentru pacienții care își doresc o îngrijire de încredere pentru sănătatea inimii lor. Cu un personal medical experimentat și dotări tehnologice moderne, suntem pregătiți să diagnosticăm, să tratăm și să monitorizăm afecțiunile cardiace.

Punem un accent deosebit pe prevenție și pe dezvoltarea unui plan de îngrijire personalizat pentru fiecare pacient. În cabinetul nostru, veți găsi servicii precum ecocardiografie, monitorizare Holter, teste de efort și consultații de specialitate.

Suntem dedicați asigurării faptului că pacienții noștri primesc cea mai bună îngrijire a inimii și sunt implicați activ în gestionarea propriei sănătăți. Contactați-ne pentru programări și consultații, iar echipa noastră de cardiologi vă va ghida în menținerea sănătății inimii și prevenirea problemelor cardiace.

Cardiologie

Este specialitatea medicală care studiază inima şi afecţiunile ei și se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare. Printre afecțiunile cardiovasculare se regăsesc și defecte cardiace congenitale, tulburările de ritm cardiac, insuficiența cardiacă, boala coronariană/cardiopatia ischemică și bolile cardiace valvulare.

La Clinica Saneos se realizează gama completă de investigații legate de afecțiunile inimii și ale aparatului circulator. Consultul cardiologic este completat cu analize de laborator specifice, explorări funcționale cardiace – electrocardiograma (ECG/EKG), ecografia Doppler vasculară, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale (Holter TA).

Medicii noștri specialiști beneficiază de dotări de ultima generație care îi ajută la diagnosticarea corectă a bolilor cardiovasculare care, în prezent, reprezintă principala cauza a deceselor.

Medicii noștri specialiști beneficiază de dotări de ultima generație care îi ajută la diagnosticarea corectă a bolilor cardiovasculare care, în prezent, reprezintă principala cauza a deceselor.

Electrocardiograma (EKG)
Ecocardiografia Doppler Color
Monitorizare cardiaca la domiciliu prin Holter EKG si Holter TA
Holter – EKG

Holterul permite înregistrarea activității cardiace timp de 24 h prin intermediul unor electrozi montați pe toracele pacientului și legați de un dispozitiv complex pe care pacientul îl poartă tot timpul cât durează înregistrarea.

Cabinet cardiologie Sibiu

Examenul este foarte important pentru înregistrarea modificărilor ce apar în mod spontan ca de exemplu: aritmii, modificări ischemice.

• Holter de tensiune arterială (Holter de TA)

Holterul de TA este similar ca și principiu de funcționare Holterului-EKG, fiind o monitorizare de 24 de ore. Acesta înregistrează variațiile tensiunii arteriale. Se înregistrează valorile TA pe parcursul a 24 ore cu ajutorul unui mic calculator programat în prealabil pentru a le măsura la intervale regulate.

Interpretarea rezultatului se face de către medic, investigația fiind nedureroasă.

Medici cardiologi Clinica Saneos:

Dr. Oana Stoia
Medic primar cardiolog

Dr. Leontin Lazăr
Medic specialist cardiolog